Licens/anmäla till tävling/dans.se

Här finns information om hur du:
– ansöker om licens
– anmäler dig till tävling
– betalar licens och tävlingsavgifter
– gör en efteranmälan till tävling

Ansöka om licens:
1. Gå in på dans.se.
2. Öppna ett nytt konto i dansarens namn.
3. Ansök om en gratis provlicens, välj ALLA discipliner. Provlicensen gäller för en tävling, därefter måste full licens lösas.

Anmäla till en tävling:
1. Logga in på dans.se.
2. I raden högst upp, klicka på ”Tävling” och välj sedan ”Alla tävlingar” i rullmenyn.
3. Sök upp den tävling du vill anmäla till (klicka på förstoringsglas-figuren för att avgränsa vilka tävlingar som visas).
4. I samma rad som tävlingen, till höger, klicka på figuren som ser ut som ett papper med text med en liten gul stjärna (se bild nedan).
5. Använd rullmenyerna för att klicka i tävlande, gren och klass. Vill du anmäla till flera klasser gör du om proceduren för varje klass.


Betala licens och tävlingsavgifter:
– Logga in på dans.se.
– I raden högst upp, klicka på ”Tävling” och välj sedan ”Mina tävlingssidor” i rullmenyn.
– Scrolla ner tills du ser rutan ”Obetalda avgifter hos Swedish Dance League”. Klicka på ”Betala med kort” alternativt ”Betala med Bankgiro” (se bild nedan), och följ instruktionerna.
– VIKTIGT!
1. Kom ihåg att betala med kort om din betalning sker 48 timmar innan. Bankgiro tar alltid 2 dagar vilket leda till att betalningen kommer in för sent om den inte görs i tid. Försenad anmälningsavgift medför alltid en efteranmälan. Vi rekommenderar att man betalar med kort i samband med anmälan.
2. Om en dansare i en duo eller grupp ej betalat i tid får alla i duon/gruppen en efteranmälningsavgift (200 kr). Sker detta får den dansare som orsakat efteranmälan betala den sammanlagda efteranmälningsavgiften för samtliga i duon/gruppen.
3. Den som inte betalar sin anmälningsavgift till tävling i tid och både dansarens, dansskolans och efteranmälningstiden gått ut stryks från deltagande i tävlingen.


Efteranmäla till tävling:
– Mejla vår huvudtränare på dansskolan, josefine@300dancestudio.se!
– En efteranmälan medför en avgift på 200 kr utöver ordinarie anmälningsavgift.
– En efteranmälan är inte garanterad utan det är upp till tävlingsarrangör och licensutgivare att besluta om den ska godkännas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *